15 Oct 2014

DAPAT BUTTON BADGE

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Akhir bulan lepas zumal ada dapat button badge yang cute dan cantik cam dalam gambar tu. Paling special adalah quote yang terdapat pada button badge yang berbunyi " Do not be sad if Allah did not answer your prayers immediately, rather you should be happy and thankful that He has not punished you for your sins immediately - Ali b. Abi Thalib"

Nak tahu kenapa zumal dapat button badge nie? Sebabnya zumal antara yang gila like kat instagram @thelollyshoppe Pada korang yang suka button badge yang cute2 memang banyak pilihan kat @thelollyshoppe. Korang boleh tempah sekurang-kurang 1 unit jer tau. Harganya sangat murah. Dan bukan hanya button badge je tau, macam2 lagi ada. Korang boleh check kat FB Lilly Lolly untuk katalog produknya. Berminat? Cepat la bertindak sekarang... Terima kasih buat Lilly Lolly... 

12 comments:

  1. cantik jadi penghias blog...kak dh bloglist zumal kat blog kak senang kak nk enter bila ada n3 baru...

    ReplyDelete
  2. tq zumal. nnt nk letak dekat blog ye :)

    ReplyDelete
  3. Hehe menari kata2 Karamallahu wajhah ni ^^ Tahniah dapat badge! Nak juga satu mcm tu hoho

    ReplyDelete
  4. cantik. suka jugak quote tu. ^_^

    ReplyDelete
  5. argghh...suka sgt quote tu..thank u Allah...

    ReplyDelete